Tant si és un projecte engegat amb nosaltres com si ens dónes els dissenys acabats, a Grafia! et podem ajudar en tot el procés d'impressió sobre qualsevol superfície.

En funció del resultat que vulguis obtenir, t'orientarem sobre quin tipus d’impressió et pot interessar. Treballem directament amb els millors professionals en impressió offset, en impressió digital, en impressió de gran format sobre multitud de superfícies, en retolació de vehicles i en impressió d'objectes de regal i de promoció.

- - - - - - - -

Impressió

 

Acció i efecte de deixar una marca o empremta sobre alguna cosa...

- - - - - - - -

 

 

La impressió offset és el sistema d'impressió per excel·lència. Adequat per a treballar amb formats grossos i múltiples opcions de tintes (quadricromia, blanc i negre, tintes planes, vernissos...), amb gran varietat de papers i gramatges. El millor sistema per a tiratges elevats i que permet tot tipus d’acabats.

Impressió offset:

Can Pons, 5117401 Arbúcies (Girona)972 16 25 35628 639 259www.grafia.catgrafia@grafia.cat

La impressió digital és el complement perfecte de la impressió offset tradicional. Permet un servei molt més ràpid amb una alta qualitat i a un preu realment baix. Els terminis d'entrega més curts, la capacitat de personalització i el preu són alguns dels avantatges d'aquest sistema indicat per a petits tiratges.

 

Impressió digital:

Ofereix inacabables opcions en formats grans o molt grans: lona, PVC, cartró-ploma o alumini són algunes de les superfícies més emprades en aquest sistema que ens permet oferir-te des d'una lona promocional, fins a un rollup passant per qualsevol tipus i mida de plafó informatiu, suport expositiu, photocall...

 

Impressió de gran format:

Una bona manera de donar imatge a la teva empresa o entitat és retolar els teus vehicles (cotxes, furgonetes o camions) amb el teu logo. A Grafia! et podem oferir una retolació petita i senzilla o una retolació integral. No dubtis en parlar amb nosaltres. Et presentarem el disseny més adient i et farem el simulacre de com quedaria el teu vehicle retolat.

Retolació de vehicles:

A Grafia! també et podem ajudar en la impressió de diferents objectes de regal o de promoció de la teva empresa. Des del típic encenedor amb el teu logo fins a llapis de memòria, passant per diferents opcions de blocs de notes, calendaris, bolígrafs, bosses de lona o de plàstic... Posa't en contacte amb nosaltres, tenim un extens catàleg d'objectes d'aquest tipus.

Objectes de regal i de promoció: